Web Analytics

PSD propune trei tineri pentru funcţii de demnitate publică

de | 23.12.2021 13:23 | Actualitate, Politica si Administratie

E vorba de un post de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și de două de subprefect

Reunit la Câmpulung Muscel, Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis nominalizarea a trei membri în funcții de demnitate publică. Potrivit comunicatului de presă al PSD Argeș, este vorba despre Vlad-Ștefan Niculae, validat pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

De profesie inginer constructor, Vlad Ștefan Niculae lucrează în Compania Națională de Investiții și are experiență în domeniul investițiilor derulate de Ministerul Dezvoltării. De asemenea, profesorul câmpulungean Ciprian Neculăescu și inginerul de la Dacia Renault, Bogdan Minciunescu, au fost validați pentru funcțiile de subprefecți ai județului Argeș.

Citește și Verdict în procesul cartelizării pentru asfaltarea unor drumuri din Piteşti / Comesad Drumuri a pierdut procesul cu Consiliul Concurenţei

Citește și Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean: ”Dacă până acum statul român și-a dovedit slugărnicia față de coloșii economici, le cer liderilor de la centru și miniștrilor să aibă acest curaj și să respecte linia de la nivel european”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii