Web Analytics

PSD Argeș și-a depus astăzi, la BEJ, listele de candidați pentru alegerile parlamentare

de | 22.10.2020 14:49 | Actualitate, Politica si Administratie


PSD Argeș a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment a fost prezent și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, președintele ales al Consiliului Județean, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.
Președintele PSD Argeș, Ion Mânzână: „Este o echipă competitivă formată din specialiști, o echipă care, sunt convins, în viitorul parlament se va bate în primul rând pentru sănătatea populației și în al doilea rând pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea județului Argeș. Care în profesionalismul oamenilor care sunt propuși electoratului oamenilor din județul Argeș, cred în Dumnezeu și mă rog să ne ajute. Performanța este a celor puternici și cei puternici suntem noi. Vom demonstra alegătorilor din județul Argeș că echipa noastră este cea mai competitivă echipă pe care o poate prezenta un partid la această oră”.
Pe aceeași temă: Nicolae Velcea, noul primar al oraşului Ştefăneşti: „Eram sigur că cetăţenii vor lua o decizie corectă şi cinstită, pentru un om care vine cu bune intenţii”
Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu: “Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și pentru șansa de a candida pentru un nou mandat de parlamentar. Sunt și voi rămâne un parlamentar harnic, conectat la realitate, care își ține audiențele, este prezent peste tot în județ și este un susținător al primarilor argeșeni. Ne-am luat angajamentul, alături de dl. președinte Mînzînă, de domnul președinte executiv Gentea, de primarii noștri că vom readuce Argeșul pe primul loc și asta vom face!”
Camera Deputaților:

1. Simona Bucura-Oprescu

2. Nicolae Pavelescu

3. Nicolae Georgescu

4. Remus Mihalcea

5. Aurel Bălășoiu

6. Alin Călinescu

7. Cătălin Mîndroc

8. Nicolae Dinică

9. Ștefan Dumitrache

10. Bogdan Oancea

11. Bogdan Minciunescu

12. Marius Nicolaescu

Senat:

1. Ovidiu Puiu

2. Cristina Stocheci

3. Viorel Enache

4. Laura Moraru

5. Ghiorghie Vatășescu

6. Adalegeri parlamentarerian Bughiu

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Minciunescu … aista-mi place, este onest precum numele-i …