Web Analytics

PSD Argeș, de partea lui Liviu Dragnea

de | 20.09.2018 21:58 | Actualitate

Comitetul executiv al PSD Argeș susţine menţinerea unităţii partidului şi îndeplinirea programului de guvernare, cu alte cuvinte, PSD Argeș și-a declarat susținerea față de Liviu Dragnea, în contextul în care mai mulți membrii PSD din țară i-au cerut demisia președintelui Partidului Social Democrat. CEx – PSD Argeș s-a întrunit astăzi, la Golești, pentru a consulta părerea tuturor membrilor din conducerea filialei. Poziția adoptată de aceștia a fost transmisă într-un comunicat sec, după cum urmează:
Cu majoritatea voturilor celor prezenți, CEx – PSD Arges, întrunit în data de 20.09.2018, susţine ca necesare următoarele: menţinerea unităţii partidului şi îndeplinirea programului de guvernare în baza căruia PSD a câștigat alegerile și votul majoritar al argeşenilor. De asemenea, CEx al PSD Argeş solicită eliminarea disputelor interne și continuarea guvernării conform programului aprobat de majoritatea românilor, program realizat în mare măsură, până în acest moment”, semnează liderul PSD Argeș, Șerban Valeca, într-un comunicat de presă transmis în această după-amiază.
Totodată, CEx al PSD Argeş cere deschiderea spre dialog a conducerii partidului, profesionalizarea comunicarii partidului şi impulsionarea activităţii guvernamentale printr-o remaniere substanţială.
Unitatea partidului reprezintă totodată şi o responsabilitate naţională faţă de provocările momentului”, se arată în finalul comunicatului.
Pentru a obține un punct de vedere, Jurnalul de Argeș a încercat să ia legătura cu liderul PSD Argeș, Șerban Valeca, și cu primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, dar aceștia nu au răspuns la telefon.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii