Web Analytics

PSD are viceprimăriţă la Ştefăneşti

de | 19.11.2020 13:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Consiliul Local al orașului Ștefănești s-a întrunit pe data de 16 noiembrie în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat 4 puncte. La punctul 4, privind alegerea viceprimarului orașului Ștefănești, au fost două propuneri, și anume Ioana Ionela Mocanu, din partea PSD, și Eduard Ștefan Dima, din partea PMP. Rezultatul a fost 10 voturi pentru Ioana Ionela Mocanu și 6 voturi pentru Eduard Ștefan Dima, un consilier fiind absent.
”Pe această cale, doresc să le mulțumesc tuturor consilierilor locali și în mod special celor care au dat un vot de încredere candidatului PSD. Nu în ultimul rând, o felicit pe doamna Ioana Ionela Mocanu pentru funcția de viceprimar în care a fost aleasă și îi doresc mult succes și putere de muncă, pentru ca, împreună cu echipa de consilieri și aparatul propriu al Primăriei, să punem în practică proiectele promise în campania electorală”, a spus Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești.

Citește și Nicolae Velcea, noul primar al oraşului Ştefăneşti: „Eram sigur că cetăţenii vor lua o decizie corectă şi cinstită, pentru un om care vine cu bune intenţii”

Citește și Nicolae Velcea, candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti: „Am bune intenţii. Chiar vreau să fac ceva în localitatea în care m-am născut, am crescut şi locuiesc”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii