Web Analytics

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

de | 23.06.2021 09:57 | Actualitate, Politica si Administratie

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, a anunţat miercuri prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu, care a a afirmat că Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti şi şi-a exprimat speranţa ca, spre binele României, moţiunea să treacă.

”Am depus moţiunea de cenzură”, a declarat Grindeanu, care a mulţumit partenerilor sociali, care au contribuit cu propuneri la textul documentului.

El a susţinut că ”Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firnele româneşti”, iar PNRR este un dezastru.”Au fost înghetaţe pensiile, au fost înghetaţie salariile, au fost îngheţate alocaţiile, iar pe partea cealaltă, în PNRR, vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani foarte mulţi pentru clientela lor politică. Românii, în aceste luni, au sărăcit, doar în mintea premierului Cîţu românii o duc mai bine. Aproape s-au dublat facturile la energie, preţul pe litrul de benzină a ajuns la şase lei, 70% dintre români spun în acest moment că România merge într-o direcţie greşită. Sperăm că printre cei 70% să se găsească şi parlamentari ai actualei coaliţiei de guvernare care să voteze”, a adăugat el.

Grindeanu a făcut un apel la parlamentarii din coaliţia de guvernare să trimită în istorie un premier arogant, care de acum încolo poate să stea “de veghe în lanul cu lavandă”. El a comentat şi faptul că parlamentarii din coaliţie nu vor vota la moţiune. Grindeanu şi-a exprimat speranţa ca, spre binele României, moţiunea să treacă și a reiterat faptul că Alexandru Rafila este propunerea PSD pentru postul de premier.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole