Web Analytics
scris vineri, 02.02.2024

ProTV, luat în vizor de CNA. Postul riscă să fie sancționat

PRO TV ar putea fi sancționată de CNA după ce Relu Păunescu a părăsit competiția Survivor All Stars. O concurentă a făcut un gest scandalos, iar totul a fost difuzat pe post, potrivit evz.ro. 

ProTV, luat în vizor de CNA. Postul riscă să fie sancționat

Relu Pănescu a pierdut „duelul” cu Maria Lungu și a părăsit Survivor All Stars. Imediat după ce proba s-a încheiat, iar Maria a fost prima care a terminat puzzle-ul, aceasta a fost atenționată că una dintre piese nu este așezată așa cum trebuie.

Citește și Fiul unui fost deputat, condamnat la 4 ani de închisoare după ce a condus drogat

Când și-a dat seama că a fost păcălită pentru a se întoarce din drum, concurenta a recurs la un gest scandalos față de unii dintre colegii ei. Maria Lungu le-a arătat acestora degetul mijlociu, după ce a ieșit învingătoare. Apoi, războinica a strigat „M**e” către ei. Momentul a fost difuzat pe post, iar CNA ar putea amenda PRO TV.

Producătorii emisiunii au reușit să cenzureze scenele obscene abia după câteva secunde. Acest lucru nu a fost pe placul telespectatorilor care se așteptau să vadă altceva la Survivor. Mulți internauți i-au criticat atitudinea Mariei Lungu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *