Web Analytics
scris joi, 22.09.2022

Protosinghelul Ioan Danci se antrenează la „sala de fitness a lui Dumnezeu”

Începând cu anul 2017, părintele Ioan (Traian) Danci este numit egumen la Schitul Pantelimon din județul Argeș, pe Transfăgărășan, la cota 1000. Prin donațiile credincioșilor, sub coordonarea părintelui stareț, în anul 2020 au fost demarate lucrările la actuala biserică din zid și la Paraclisul de la subsol. În derularea lucrărilor, părintele protosinghel Danci a fost sprijinit material, financiar și moral de către oameni din țară și din străinătate. Pentru a recunoaște meritele ctitorilor, arhiepiscopul Calinic a oferit acestora Medalia de Onoare „Sfântul Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel” și diplome de vrednicie, anul trecut, cu ocazia sfințirii paraclisului.

Protosinghelul Ioan Danci se antrenează la „sala de fitness a lui Dumnezeu”

Deși lucrările la sfântul locaș avansează, mai sunt multe de făcut. Așa că părintele Danci nu ezită să se urce la volanul utilajelor sau să sape la cazma cât e ziua de lungă. Filmat pe ascuns, în timp ce trudea de zor, sâmbătă, 17 septembrie, călugărul a glumit spunând că se antrenează la sala de fitness a lui Dumnezeu, adică sub cerul liber, la aer curat, în natură.
„Oricum, vă poftesc la această sală, să facem aceste antrenamente împreună!”, a lansat călugărul o invitație tuturor prietenilor de pe Facebook.

Citește și Apel de la mănăstirea Râncăciov

Citește și Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung a fost resfințită după lucrările de reabilitare


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită