Web Analytics

Protocol de colaborare între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și ITM Argeș

de | 11.07.2022 15:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a marcat 23 de ani de activitate, luni, 11 iulie. Cu acest prilej, la ITM Argeș a avut loc Ziua Porților Deschise, eveniment la care a participat și conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș-reprezentată prin președintele George Caval și directorul general Simion Zanfir.

La sediul instituției a avut loc o masă rotundă în cadrul căreia s-a elaborat un cadru de acțiuni comune pentru cele două instituții, s-a semnat un Protocol de Colaborare între CCIA Argeș și ITM Argeș și a fost agreat un calendar de acțiuni comune pentru cele două instituții.

Citește și 11 iulie – Ziua Inspecției Muncii

„Conducerea ITM Argeș, prin Doamna Inspector Șef Anița Neacșu, și-a exprimat disponibilitatea de a răspunde oricăror solicitări de informare / clarificare venite din partea mediului de afaceri argeșean. Președintele Camerei, Domnul George Caval a salutat această deschidere și a punctat importanța dialogului între mediul de afaceri și instituțiile deconcentrate, purtat prin intermediul Camerei  de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș”, se arată într-un comunicat de presă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *