Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2023

Protestul din serviciile de Ambulanţă, suspendat oficial

Federaţia Ambulanţa anunţă că decizia suspendării oficiale a protestului din serviciile din ţară a fost luată în cursul dimineţii de miercuri, după ce liderii au renunţat la greva foamei marţi seară, relatează News.ro.

Protestul din serviciile de Ambulanţă, suspendat oficial

Citește și: Argeș. Judecat pentru amenințare și distrugere

„Federaţia Ambulanţa, afiliată la Blocul Naţional Sindical, informează că greva foamei declanşată de preşedintele Federaţiei Ambulanţa, Gheorghe Chiş şi a celor 8 lideri de sindicat, a încetat în seara zilei de 21 Noiembrie 2023, ora 21:00, iar hotărârea de a suspenda protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanţă, a fost luată azi, 22 Noiembrie 2023, ora 8:00”, au transmis, miercuri, sindicaliştii. Potrivit acestora, deciziile au fost luate în urma întâlnirilor cu premierul Marcel Ciolacu şi cu ministrul Muncii, Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu.

Citește și: Argeș. Șapte dintr-o lovitură, prinși cu lemne fără acte de proveniență


„Au convenit un calendar de soluţionare a problemelor din serviciile de ambulanţă, în funcţie de priorităţi şi posibilităţile reale de rezolvare. Deputatul Gabriel Valer Zetea a fost implicat în organizarea întâlnirilor, însoţind grupul greviştilor la ambele întâlniri. Blocul National Sindical mulţumeşte tuturor pentru suport şi salută acţiunea rapidă a Guvernul României pentru rezolvarea protestelor din serviciile de ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...