Web Analytics

Protest la Câmpulung împotriva închiderii sălilor de fitness

de | 5.08.2020 17:28 | Actualitate

 

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș de a suspenda activitatea în cadrul sălilor de culturism, fitness și gimnastică aerobică a provocat nemulțumire, iar la Câmpulung s-a protestat împotriva deciziei.

A fost o acțiune pașnică la care au participat proprietarii unicei săli de fitness din municipiu și clienți ai acestora, sub supravegherea forțelor de ordine.

Considerată un abuz, mai ales în condițiile în care o sală de acest fel constituie unica afacere și, implicit, unica sursă de venit pentru un mic afacerist, măsura suspendării activității este asigurată acum la Câmpulung, sub aspectul respectării, de către polițiști și jandarmi care vor face verificări zilnice.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cred că în această perioadă, astfel de locuri trebuie închise alături de piscine, cluburi, restaurante și terase. Riscul este prea mare . Toți trebuie să apărăm sănătate și nu există altă cale.
    Patronii când încep o afacere pot avea profit sau nu.
    Abuzul se crează atunci când patronii țin deschis și nimeni nu știe dacă cineva este infectat și poate omoară pe alții.
    Nu mă duc la sală, nu merg merg la club, bar, restaurante.
    Hai că și patronii ăștia când nu era pandemie, făceau profituri uriașe. Că nu și-au drămuit corect banii, este problema lor. Oricum ceva ajutoare primesc de la UE. Eu unul nu primesc ce primește un patron, eu fiind persoană fizică.