Web Analytics

Protecția Copilului se implică în cazul fetiței care a reclamat un stomatolog pentru viol

de | 10.02.2017 09:05 | Actualitate

După cum v-am informat, medicul stomatolog Andi Dobrescu din Câmpulung a fost reclamat că ar fi agresat sexual o copilă în vârstă de numai şapte ani. Cazul a fost preluat de judiciariştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş și este cercetat și de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.
Surse judiciare ne-au precizat că dosarul a fost deschis pentru viol și că deocamdată se cercetează fapta. Atât medicul stomatolog, cât și fetița și mama acesteia au fost audiați la poliție. În acest caz a fost notificată și se implică deja și DGASPC Argeș. Mama a fost anunțată că fetița poate beneficia de consiliere psihologică.
Incidentul s-ar fi consumat miercuri după-amiază chiar în cabinetul aflat la parterul unui bloc din imediata apropiere a Poliţiei, Primăriei şi Judecătoriei din municipiul de la poalele Mateiaşului. Adrian Dobrescu, tatăl stomatologului, spune că totul ar fi o înscenare, pentru ca familia copilei să obţină nişte bani (afirmaţie contrazisă de rudele fetiţei). Omul susţinea că mama era la circa un metru şi jumătate distanţă de fiica sa şi presupusul abuz ar fi fost imposibil de materializat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole