Web Analytics

Proiectul social-filantropic ,,Bucuria Crăciunului” a ajuns și în Protoieria Mioveni

de | 21.12.2020 09:22 | Actualitate, Cultură

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, desfășoară în perioada 14-20 decembrie, proiectul social-filantropic ,,Bucuria Crăciunului”.
La inițiativa ÎPS Calinic, o parte din parohiile Eparhiei au contribuit financiar pentru realizarea a 1200 de pachete care conțin: dulciuri, alimente, rechizite școlare și cărți de rugăciuni. Acestea au început a fi împărțite până la sfârșitul săptămânii în cele șase protopopiate din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, fiind alese acele familii aflate în dificultate.
Darurile sunt destinate în special copiilor, dar și bătrânilor singuri care au nevoie de ajutor.
Primii copii care s-au bucurat de aceste cadouri au fost aceia din protoieria Pitești, iar joi, 17 decembrie fiind rândul Protoieriei Mioveni.
Au fost alese zonele cele mai defavorizate, unde există familii cu mulți copii care sunt în dificultate, fiind împărțite 200 de pachete.
Acțiunea socială s-a desfășurat în comuna argeșeană Mihaiești și in cartierul Clucereasa din Mioveni, unde pruncii au fost primiți cu multă dragoste de părintele consilier Andrei Diaconescu, responsabil de Sectorul Social Filantropic și de Misiune, care împreună cu reprezentanții protoieriei și preoții din parohiile selecționate, au adus zâmbetele pe chipurile celor mici.

CITEȘTE ȘI…Sărbătoarea Sfântului Proroc Daniel

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii