Web Analytics

Proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru blocul lui Brănescu, retras din nou din Consiliul Local

de | 31.10.2019 15:39 | Actualitate

Autorităţile locale din Piteşti fac un nou pas înapoi în cazul unui proiect imobiliar al familiei Brănescu de pe strada Gârlei. Joi 31 octombrie, a fost retras a doua oară proiectul de hotărâre de Consiliu Local iniţiat de primarul Cornel Ionică privind aprobarea PUD-ului pentru viitorul bloc pe care omul de afaceri Ion Brănescu doreşte să îl construiască aproape de Pădurea Trivale.  Au mai fost retrase încă trei proiecte pentru aprobarea PUD-urilor la alte trei proiecte imobiliare. Asta după ce consilierul local Cristian Gentea a spus că la cele patru proiecte imobiliare, ce mai fuseseră retrase si în august de pe ordinea de zi, nu s-a adus vreo modificare. Primarul Ionică a fost de acord cu retragerea proiectelor.

Reamintim că mai mulți cetățeni au sesizat, în petiții trimise Primăriei Pitești, că adresa la care urmează să se construiască imobilul familiei Brănescu e află, potrivit PUG, într-o zonă cu regimul de înălțime P+1+M, chiar dacă se învecinează cu o altă zonă în care există deja blocuri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii