Web Analytics

Proiect cultural inedit: „Doina Bascovului la tine acasă”

de | 9.04.2020 13:06 | Cultură

Având în vedere suspendarea oricăror activități culturale care se desfășurau în instituție, Casa de Cultură Bascov inițiază, începând cu această săptămână, un proiect cultural online intitulat „Doina Bascovului, la tine acasă!’’. Proiectul are ca scop atât transpunerea activităților culturale în mediul online, pe cât posibil, cât şi menținerea legăturii dintre cultura și publicul larg prin intermediul rețelelor de socializare, al televiziunilor partenere și al presei.
“În acest sens, vom iniţia cursuri de dans popular online sub directa coordonare a doamnei coregraf Liliana Oancea, ajutată de Teodora Oancea, familie cu tradiţie în domeniul dansului popular. Totodată, publicul va asculta live piese orchestrate de dirijor Cătălin Iancu, piese în interpretarea soliştilor noștri şi a instrumentiştilor, mesaje și paşi de dans alături de iubiții dansatori ai Doinei Bascovului! Astfel, săptămânal, Doina Bascovului va fi prezentă în casele dumneavoastră, în încercarea noastră de a trece mai ușor, împreună, peste această perioadă!”, promit inițiatorii proiectului, managerul Cătălina Lorena Toma și Mihaela Georgescu.
“Fiţi alături de noi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AnsambluldeDansuriDoinaBascovului/”, este invitația lansată de conducerea instituției de cultură.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii