Web Analytics

Proiect antipoluare la Colegiul „Dinicu Golescu”

de | 3.02.2022 12:52 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Elevii și profesorii din WAGE Team de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” Câmpulung au lansat un nou proiect de mediu, intitulat „Fără poluare! Refolosește!”. Acesta este implementat în cea de-a doua etapă din cadrul unui proiect mai amplu PULCHRA, finanțat printr-un program pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene – Horizon 2020. Acum, echipa de la „Dinicu Golescu” și Unitatea de Cercetare în Educație din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație au început deja activitățile pornind de la o problemă din ce în ce mai întâlnită în societatea modernă, risipa de mâncare.

În fapt, ideea vizează și aspecte ale poluării și are în vedere modul în care pâinea aruncată de consumatori poate fi regenerată şi refolosită.
Anul trecut, echipa WAGE de la „Dinicu Golescu” a încheiat cu succes un alt proiect în cadrul căruia a fost realizată, pentru prima dată, o hartă a poluării în Câmpulung, hartă care va fi disponibilă și online.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Elevii de la Colegiul „Dinicu Golescu”, două medalii la un turneu internaţional de informatică

Citește și Breaking news la Câmpulung!Un abuz al ”generalului” Gabriel Bratu aduce Colegiul Dinicu Golescu în pragul revoltei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *