Web Analytics
scris luni, 31.07.2023

Programul Rabla s-a blocat imediat după ce a fost deschis

Programul Rabla local s-a blocat la scurt timp după ce a fost pornit. Românii au intrat masiv pe site. Programul local Rabla ar fi trebuit să înceapă astăzi la ora 10.00. Nu s-a întâmplat acest lucru deoarece platforma a fost blocată. De altfel, Ministerul Mediului a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că Administrația Fondului pentru Mediu are probleme tehnice și că lucrează la remedierea aplicației informatice.

Programul Rabla s-a blocat imediat după ce a fost deschis

Citește și: De la 1 august, curse suplimentare în transportul metropolitan


”Momentan colegii de la Administratia Fondului pentru Mediu întâmpină probleme tehnice cu aplicația informatică și lucrează la remedierea lor. Vom reveni cu informații în scurt timp”, a anunțat chiar Ministerul Mediului pe pagina de Facebook a instituției. Ulterior, aplicația a fost deblocată dar funcționează ”lent”.
Cei care au o mașină mai veche de 15 ani o pot casa și primesc 3.000 de lei de la stat. Instrucțiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *