Programul „Masa caldă” în școli continuă și anul viitor

de | 29.12.2021 08:48 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Programul „Masa caldă” în școli continuă și anul viitor, a decis Guvernul Ciucă. Beneficiari sunt preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru:

“În perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat vor primi cu titlu gratuit un suport alimentar constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei pe beneficiar, incluzând TVA. Se vor distribui produse alimentare obţinute în unităţi autorizate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare. Programul se derulează în paralel cu alte programe similare implementate şi cu sprijinul autorităţilor publice locale”.

CITEȘTE ȘI: Buldoexcavator modern în dotarea administraței locale de la Mușătești

Programul social pilot “O masă caldă la şcoală” a început în anul 2016, când elevii din 50 de şcoli au început să primească mâncare după ore. Însă, puţine şcoli au putut să le ofere copiilor mâncare gătită din lipsă de spaţii, aşa că mulţi au recurs şi la sandwich-uri.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: bani,educatie,elevi,masa,proiect,scoli

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...