Web Analytics

Buldoexcavator modern în dotarea administraței locale de la Mușătești

de | 28.12.2021 17:23 | Actualitate

Pe final de an, Primăria Mușătești a achiziționat un buldoexcavator nou. Utilajul a fost achiționat cu fonduri din bugetul local și este dotat cu lamă pentru deszăpezire, cupă frontală încărcare și alte 3 cupe de dimenisuni diferite pentru realizarea de săpături.

Utilajul este extrem de util și permite realizarea în regie proprie de activități gospodărești pe raza comunei: acțiuni de deszăpezire, curățare de șanturi și rigole, intervenții la situații de urgență, acțiuni de balastare și întreținere drumuri locale, extindere rețele de utilități și racorduri pe strazile secundare.

Citește și Noi proteste în toată țara: Salariații OMV PETROM continuă pichetările în stradă

Buldoexcavatorul este activat de un motor turbo de 4400 cmc și beneficiază de o transmise automată cu sistem de răcire și convertizor de cuplu ce oferă 6 trepte de viteză înainte și 3 înapoi. Echipamentul de lucru este controlat de joystick-uri și urmărit de monitoare LCD de 3 inch instalate pe panourile frontale și laterale.

Buldoexcavatorul poate fi închiriat și de persoane fizice și juridice, contracost, la un tarif de 120 lei/oră, potrivit HCL nr.44/2021.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii