Programul Deniilor în bisericile din Mioveni

de | 29.04.2021 13:06 | Actualitate, Home

În perioada Săptămânii Patimilor şi în Duminica Învierii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi vor intensifica programul liturgic. Astfel, în toate bisericile de pe raza orașului Mioveni, slujbele Deniilor vor începe, în fiecare seară, la ora 18.00, iar în toate bisericile ortodoxe din Mioveni, Slujba Învierii Domnului va începe la ora 23.30 și va fi urmată de Sfânta Liturghie. Slujbele religioase se vor desfăşura normal, cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor sanitare, iar echipaje ale poliției vor fi prezente în zona lăcașelor de cult.
Pentru evitarea deplasărilor și aglomerărilor, Primăria Mioveni le recomandă credincioșilor să participe la sfintele slujbe săvârșite în bisericile de care aparțin din punct de vedere teritorial (biserica parohială).
M.S.

Citește și Campania umanitară „Venim în casa ta de Paşte”. Donează şi tu alimente şi rechizite şcolare!

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni
Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, un act de voință politică al liderilor din cele două principate românești (Moldova și Țara Românească) și prima...