Web Analytics
scris marți, 28.12.2021

Programul de pregătire al FC Argeș din pauza competițională

După meciul de campionat cu CFR Cluj, fotbaliștii de la FC Argeș au intrat în vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă. Jucătorii echipei din Trivale își vor relua antrenamentele după Anul Nou.

Programul de pregătire al FC Argeș din pauza competițională

Reunirea lotului este programată pe data de 3 ianuarie, la stadionul Nicolae Dobrin. O zi mai târziu, alb-violeții vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Pitești. Apoi, timp de nouă zile, piteștenii își vor încărca bateriile la Centrul Național de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia.

Citește și Codul Rutier se va schimba în 2022 și va aduce noi amenzi pentru șoferi

În acest cantonament, staff-ul tehnic al FC Argeș a programat și două meciuri de verificare. Primul test este programat pe 8 ianuarie, iar cel de-al doilea pe 14 ianuarie, în ultima zi a acestui stagiu de pregătire centralizată. Primul meci oficial al echipei din 2022 este programat pe 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo București. Ora de disputare a acestei partide urmează să fie anunțată de LPF.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...