Web Analytics

Programul de audiențe a fost suspendat la Primăria Pitești

de | 11.03.2020 11:47 | Actualitate

 

Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, anunță o serie de măsuri adoptate în scopul prevenirii și limitării răspândirii Coronavirusului (Covid19).

Astfel, începând cu data de 10 martie, accesul cetățenilor în incinta Primăriei Municipiului Pitești este condiționat de folosirea, în prealabil, a dispenserului cu dezinfectant pentru mâini, amplasat la intrarea D, în interior, recomandarea fiind a se evita deplasarea personală la Centrul de Informații pentru Cetățeni, atunci când există opțiunea folosirii serviciilor on-line sau telefonice.

Piteștenii pot trimite solicitări sau sesizări, fie la adresa de e-mail a instituției primaria@primariapitesti.ro, fie telefonic, în cadrul biroului CIC existând telefonul cetățeanului 0248 984.

De asemenea, programul cu publicul al compartimentelor și direcțiilor din cadrul Primăriei Pitești se va modifica, în perioada 11.03-31.03.2020, fiind redus doar la situațiile urgente, care nu pot fi rezolvate prin alte mijloace de comunicare (on-line sau telefonic). Programul de audiențe a fost suspendat pentru această perioadă, situațiile speciale urmând a fi soluționate conform legislației în vigoare.

În scopul evitării aglomerării la ghișee, Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești permite accesul publicului numai în spațiile special rezervate, reamintind cetățenilor faptul că informațiile necesare obținerii actelor eliberate de Direcția pentru Evidența Persoanelor pot fi accesate on-line pe site-ul www.primariapitesti.ro și site-ul www.e-ep.ro.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole