Web Analytics
scris marți, 29.11.2022

Programul băncilor și supermarketurilor în minivacanța de Sf. Andrei și Ziua Națională

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie băncile comerciale vor fi închise, excepție făcând unitățile din centrele comerciale. Sucursalele se vor deschide din data de 2 decembrie. Evident, bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor vor funcționa pe perioada minivacanței, iar cei care vor întâmpina probleme legate de serviciile bancare sau carduri vor apela la serviciile operatorilor din call-centere.

Programul băncilor și supermarketurilor în minivacanța de Sf. Andrei și Ziua Națională

Citește și: Delictele silvice, la ordinea zilei în nordul județului Argeș

În 30 noiembrie și 1 decembrie unitățile BT vor fi închise, excepție făcând agențiile BT din centrele comerciale, în intervalul 12:00-18:00. Call-centerul BT funcționează non-stop, ca și soluțiile de banking online. De asemenea, oficiile poștale vor fi închise de pe 30 noiembrie, urmând să își reia programul pe 5 decembrie.

Citește și: Familie de români, accident devastator în Italia

Programul magazinelor nu suferă modificări de Sfântul Andrei și 1 decembrie. Prin urmare, Kaufland, Lidl, Carrefour și Prof vor fi deschise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Program normal vor avea și mall-urile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită