Web Analytics

PROGRAMĂRI ONLINE LA SERVICIUL REGIM PERMISE AUTO ȘI ÎNMATRICULĂRI DIN CÂMPULUNG

de | 15.01.2021 11:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Prefectura Argeș informează că începând de astăzi este disponibil, pe site-ul instituției, serviciul de programare online pentru punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor  Argeș oferă, prin intermediul site-ului Instituției Prefectului, posibilitatea programării online pentru următoarele operațiuni, care se pot face la Câmpulung: înmatriculare auto, transcriere, autorizație provizorie de circulație, radiere, duplicat certificat înmatriculare, păstrare combinație număr.

CITEȘTE ȘI…Cum au dispărut 3.000 mc cherestea de export de la fabrica din Domneşti

Modulul de programare online  vine în întâmpinarea nevoilor argeșenilor și muscelenilor din partea de nord a județului. Aceștia pot folosi punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV Argeș, pentru a evita deplasările la sediul din Pitești. Se pot face programări online între orele 10.30-14.30, pentru zilele de marți și joi.

Programarea online pentru punctul de lucru din Câmpulung al SPCRPCIV este disponibilă accesând  site-ul Instituției Prefectului – Județul Argeș (https://ag.prefectura.mai.gov.ro/ ), sectiunea „Activități/ Permise auto și înmatriculări” sau accesând, direct, următorul link

Amintim că cetățenii care doresc să folosească serviciile SPCRPCIV Argeș, la punctul de lucru din Pitești, se pot programa folosind platforma online a Direcției Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor, accesând următorul link.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii