Web Analytics

Program guvernamental pentru promovarea IMM-urilor pe pieţele externe

de | 26.01.2017 19:48 | Actualitate

guvern

Guvernul a aprobat, prin Ordonanţă de Urgenţă, un nou instrument de promovare individuală a IMM-urilor. Este vorba de Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, cu finanţare de la bugetul de stat.


În cadrul acestui program, un număr de maxim de 500 de beneficiari vor putea obţine pe parcursul unui an maximum 50.000 lei, sumă nerambursabilă.
Prin alocaţie financiară nerambursabilă, programul susţine următoarele tipuri de activităţi: participări la târguri şi expoziţii internaţionale, organizate în străinătate, cu stand propriu, participări la misiuni economice organizate în străinătate, crearea identităţii vizuale a unei firme (marcă, siglă, slogan), realizarea unui site pe Internet/ aplicaţie pentru mobil, pentru prezentarea activităţii solicitantului şi a produselor promovate, în limba română şi cel puţin într-o limbă de circulaţie internaţională, participări la cursuri de pregătire, în ţară şi în străinătate, în domeniul tehnicilor de promovare a produselor/ serviciilor pe noi pieţe şi documentare de piaţă şi alte tipuri de activităţi de promovare şi susţinere a internaţionalizării.
Programul a fost creat pentru a facilita promovarea produselor şi serviciilor IMM-urilor pe pieţele externe, stimulând comunicarea şi parteneriatul în afaceri şi pregătind întreprinzătorul în domeniul tehnicilor de promovare pe noi pieţe.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii