Web Analytics
scris marți, 03.08.2021

Program cultural-artistic dedicat Zilelor Orașului Ștefănești

Cu prilejul împlinirii a 569 de ani de la prima atestare documentară a orașului Ştefăneşti, o localitate cu o istorie îndelungată şi însemnată nu numai pentru judeţul Argeş, ci şi pentru întreaga ţară.

Program cultural-artistic dedicat Zilelor Orașului Ștefănești

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Acțiuni ale polițiștilor în trafic soldate cu amenzi la Rucăr

 

 

 

 

La ceas aniversar, oraşul Ştefăneşti şi locuitorii săi sunt sărbătoriţi de autoritățile locale printr-un program cultural-artistic special, care va avea loc vineri, 5 august, de la ora 16.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Ștefănești, moment în cadrul căruia edilul Nicolae Velcea (PSD) a inclus toate categoriile de vârstă din oraş.


Evenimentul dedicat Zilei Oraşului Ştefăneşti va cuprinde premierea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, premierea elevilor care au absolvit anul şcolar 2020 – 2021 cu media 10, precum şi un moment artistic dedicat tuturor locuitorilor oraşului, susţinut de elevii şi profesorii Centrului Cultural Ştefăneşti. (A.N)

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Eu locuiesc in Stefanesti,si am o intrebare…DAR,DE ASFALTAT DRUMURI,TRANSPORT IN COMUN MODERN,CURATENIE,LOCURI DE MUNCA ETC,CAND AVETI DE CAND ,MISTER MAIR?Ca la festivisme ,dati navala toti politicienii,indiferent de coloratură.