Program cultural-artistic dedicat Zilelor Orașului Ștefănești

de | 3.08.2021 02:29 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cu prilejul împlinirii a 569 de ani de la prima atestare documentară a orașului Ştefăneşti, o localitate cu o istorie îndelungată şi însemnată nu numai pentru judeţul Argeş, ci şi pentru întreaga ţară.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Acțiuni ale polițiștilor în trafic soldate cu amenzi la Rucăr

 

 

 

 

La ceas aniversar, oraşul Ştefăneşti şi locuitorii săi sunt sărbătoriţi de autoritățile locale printr-un program cultural-artistic special, care va avea loc vineri, 5 august, de la ora 16.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Ștefănești, moment în cadrul căruia edilul Nicolae Velcea (PSD) a inclus toate categoriile de vârstă din oraş.


Evenimentul dedicat Zilei Oraşului Ştefăneşti va cuprinde premierea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, premierea elevilor care au absolvit anul şcolar 2020 – 2021 cu media 10, precum şi un moment artistic dedicat tuturor locuitorilor oraşului, susţinut de elevii şi profesorii Centrului Cultural Ştefăneşti. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Eu locuiesc in Stefanesti,si am o intrebare…DAR,DE ASFALTAT DRUMURI,TRANSPORT IN COMUN MODERN,CURATENIE,LOCURI DE MUNCA ETC,CAND AVETI DE CAND ,MISTER MAIR?Ca la festivisme ,dati navala toti politicienii,indiferent de coloratură.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...