PROGNOZA METEO, LUNI, 3 AUGUST – Vremea în ţară

de | 3.08.2020 10:02 | Actualitate

Potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie astăzi vremea va fi predominant frumoasă, se va încălzi, iar după-amiază în zonele de câmpie va fi local călduroasă.

Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări pe creste, în Banat și pe arii restrânse în restul teritoriului. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade Celsius în nordul litoralului și 34 de grade Celsius în Lunca Dunării. 

Totodată în Oltenia mercurul din termometre va atinge astăzi 34 de grade Celsius.

La fel și în Muntenia termometrul va arăta până la 34 de garde Celsius. Aici minimele vor fi de 27 de garde Celsius și local se vor semnala și intensificări ale vântului. 

În Dobrogea și pe litoral temperaturile vor ajunge până la 31 de grade Celsius. Minimele din timpul nopții vor fi de 15 – 21 de grade.

Capitala va avea vreme frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime între 32-34 de grade Celsius și minime între 15-18 grade Celsius. 

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...