Web Analytics

Profu.online, Alexandru Cumpănaşu, loveşte şi în Piteşti

de | 6.01.2021 13:22 | Actualitate, Culise

Anul de grație 2020. Din cauza pandemiei, învățământul trece în mediul virtual. Iar aici zburdă în voie și impostorii. Alexandru Cumpănașu (îl știți, unchiul bietei fete ucise cu brutalitate, la Caracal, de un pervers sadic) câștigă notorietate în urma tragediei și își face un cont pe TikTok, dându-se drept „profu.online”. Ajunge să fie urmărit de peste 500.000 de copii din țara asta. Unul din patru sau din cinci elevi din România este fan Cumpănașu, se arată într-o statistică întocmită ad-hoc, nu se știe de cine.
Sfaturi toxice împotriva profesorilor și a sistemului, plus îndemn la răzmeriță. Toate- soldate cu sute de mii de aprecieri ale copiilor și adolescenților abonați la această rețea de socializare la care aderă cea mai tânără generație. În ultimele zile de școală online, înainte de Crăciun, câțiva profesori din Pitești află cu stupoare de ce elevii lor, altădată ascultători, își închid, ca la comandă, camerele video.

Citește și Miting sub geamurile Poliţiei Câmpulung: „Demisia! La puşcărie!”

Citește și Procurorii îi cercetează pe poliţiştii din Câmpulung care i-au acoperit pe proxeneţi în „Cazul Daria”

Un profesor mărturisește: „Se pare că sunt foarte mulți elevi abonați. Tocmai ce o mămică de fetiță de clasa a 4-a mi-a spus că și fetița ei îi cerea să o lase să îl urmărească pe Tik Tok. Noroc că încă mai întreabă dacă are voie…”. „Eu am rămas șocată.  Nu știam cât de amplă e problema”, spune un alt cadru didactic.
Părinții au fost avizați în legătură cu apariția „fenomenului Cumpănașu” și îndemnați să stea de vorbă cu copiii lor pe marginea acestui subiect înainte de reînceperea școlii. Înainte de a fi prea târziu…
(ELECTRO-CUTARE)

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii