Web Analytics

Profructta din Câmpulung îşi suplimentează producţia de sucuri naturale

de | 6.12.2018 12:58 | Economie

Din luna noiembrie 2018, Profructta, producătorul din Câmpulung Muscel de sucuri 100% naturale, a suplimentat oferta de sucuri naturale cu linia ECO-presate la rece, conținând sortimentele din fructe de pădure crescute 100% organic. Pe lângă sucurile din mere, din pere, cireşe, vişine, coacăze – toate presate la rece – la raft se vor găsi şi sucurile naturale 100% ecologice din afine, mure, zmeură şi mixul din afine, mure, zmeură şi cătina. Proprietăţile nutritive ale sucurilor Profructta şi efectele benefice asupra organismului au fost verificate şi confirmate prin analize temporizate, în cadrul Centrului de Bioanaliză al INCD Ştiinţe Biologice Bucureşti.
Cu unitate de producţie la Câmpulung Muscel, cu materia prima colectată din pădurile din zonele Câmpulungului, fabrica Profructta scoate pe piaţă sucuri naturale 100%, presate la rece, fără niciun fel de aditivi, fără adaos de zahăr, apă, conservanţi sau coloranţi, pasteurizate scurt, conţinând vitamine şi minerale benefice pentru organism. Unitatea de producţie este utilată cu echipamente de ultimă generaţie şi instalaţii performante, ce păstrează intact gustul fructelor.
F. Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii