Web Analytics

Profesorul Vameşu de la Aripi a ieşit de la ATI, după infectarea cu Covid

de | 24.02.2022 13:04 | Actualitate, Sport

Cunoscutul profesor de la Aripi Pitești, Bebe Vameșu, antrenor care a descoperit și format mulți fotbaliști, a trecut zilele trecute prin momente cumplite. Antrenorul a ajuns de urgență la Spitalul Județean, după o stare de rău generalizată. A fost imediat internat la Terapie Intensivă, după ce a fost depistat cu Covid-19. Au fost câteva zile critice, însă a scăpat de ce era mai rău. Acum se află internat pe salon. Nea Bebe a trecut în ultima perioadă prin mai multe probleme medicale. A fost operat la șold și coloană și se deplasa prin casă cu ajutorul cadrului metalic. Locuia singur și avea o femeie care îl ajuta, îi făcea mâncare și curățenie în casă. Cel care ne-a confirmat situația prin care trece profesorul Vameșu a fost Ion Pănescu, fost magaziner la FC Argeș și apropiat al antrenorului. Nea Nelu ”Oaie”, așa cum este cunoscut în urbea piteșteană, ne-a spus: ”Bebe Vameșu locuiește singur.

Profesorul Vameşu de la Aripi a ieşit de la ATI, după infectarea cu  Covid

Citește și Bebe Vameşu, fost antrenor coordonator Aripi Piteşti: „Ştiu că Hidişan este bolnav. El a fost şi la Aripi, la Iordache, pentru care era ca şi copilul lui”

M-am întâlnit acum câteva zile cu o doamnă care avea grijă de el, aici, în cartier. Ea mi-a spus că este în stare gravă, internat la Spitalul Județean cu Covid. Mai multe nu știu să vă spun. Și eu aștept să aflu mai multe detalii. Vă dați seama că eu sunt ca și un copil al lui. Mi-a fost antrenor la Aripi Pitești…

La ora actuală nu are pe nimeni. Cu doamna aceasta m-am văzut întâmplător pe stradă și mi-a dat această veste”. Antrenorul Bebe Vameșu a vorbit ultima dată cu presa, chiar cu Jurnal de Argeș, la finalul lunii ianuarie, atunci când a comentat situația dramatică prin care trece fostul fotbalist Florin Hidișan. ”Profesorul”, așa cum îl știe toată lumea, era destul de bine și spunea că doar singurătatea și unele mici probleme de deplasare îl deranjau.

Citește și Profesorul Nicolae Vameşu: „Un cetăţean străin este în spatele retrocedării unei părţi a terenului «Aripi»”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *