Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Profesor universitar, acuzat de agresiuni împotriva studenților

Continuă șirul agresiunilor sexuale în școli. După cazul sociologului Alfred Bulai acuzat de abuzuri sexuale cu eleve, care a zguduit toată țara, unui alt profesor universitar i se aduc aceleași acuzații. De data aceasta este vorba despre un profesor de psihologie de la o universitate din Sibiu care, din spusele studenților, obișnuiește să atingă picioarele fetelor sau să le tragă de tricouri, potrivit Realitatea.

Profesor universitar, acuzat de agresiuni împotriva studenților

Citește și: Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

În urmă cu patru luni, înainte de scandalul în care a fost implicat sociologul Alfred Bulai, 34 de studenți ai Facultății de Științe Socio-Umane din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au transmis conducerii și Comisiei de Etică o sesizare în care aduceau acuzații grave profesorului Eugen Iordănescu. 

Dascălul era acuzat de abuz de putere și comportament umilitor, potrivit Investigatoria, însă de atunci și până acum reprezentanții Universității nu au făcut niciun demers pentru soluționarea problemei. Motivul? Pentru că plângerea a fost una anonimă, iar reclamanții nu au nici o dovadă palpabilă, aceasta nu a fost luată în considerare. Nimeni nu și-a bătut capul, iar cazul a fost îngropat. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...