Web Analytics

Profesioniştii PNL Argeş pentru Senat / Tiberiu Irimia, omul care a adus primul spital privat în Argeş

de | 19.11.2020 13:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Puțini oameni sunt în Pitești care să nu îl cunoască pe doctorul Tiberiu Irimia, însă mulți nu știu că actualul candidat PNL la Senat a fost primul care a adus în Argeș conceptul de spital privat.
Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul medical și în managementul instituțiilor medicale, Tiberiu Irimia este director și cofondator al primului centru medical privat și al primului spital privat din județul Argeș. Doctor în Științe Medicale, și-a creat întreaga carieră prin muncă și prin dorința de a fi pe primul loc. Și dacă tot vorbim despre primul, poate nu toți piteștenii știu că Tiberiu Irimia este primul cetățean care a ieșit public și s-a adresat instanței pentru a demonstra neregulile grave din cadrul Biroului de urbanism și  ale arhitectului-șef din Primăria Pitești, ilegalități care au mutilat capitala județului nostru în ultimii ani. Pentru a mișca lucrurile în direcția corectă ai nevoie de o voce rațională și corectă, iar doctorul Irimia este acea voce pentru orașul nostru.

Citește și Doctorul Tiberiu Irimia: „Unii se laudă cu ce au făcut ei la Spitalul Judeţean, dar n-au reuşit să câştige lupta cu gândacii şi şobolanii”

Citește și Dr. Tiberiu Irimia, prezent la o întâlnire a oamenilor de afaceri cu premierul Ludovic Orban

Prima inițiativă cetățenească pentru salvarea Pădurii Trivale

Din dragoste pentru Pitești și pentru Pădurea Trivale, în toamna lui 2019 a demarat, alături de consilierul local liberal Narcis Sofianu și cu susținerea  unor  asociații civice din Pitești, inițiativa civică de strângere de semnături pentru blocarea defrișărilor și a stopării dezvoltărilor imobiliare din Pădurea Trivale, prin  declararea acesteia drept arie naturală protejată. Este prima inițiativă cetățenească de anvergură pentru salvarea Pădurii Trivale, reușind să strângă peste 6000 de semnături în doză luni intense de muncă zilnică. Din păcate, proiectul a fost blocat de Consiliul Local Pitești prin votul unei “intenții” de a declara pădurea arie protejată. “Cetățenii au fost păcăliți şi nu s-au mai prezentat la centrele unde se strângeau semnăturile, crezând că problema este rezolvată. Practic, problema s-a rezolvat cum a mai fost rezolvată cu ani în urmă, și anume că hotărârea de CL a rămas în vreun sertar după cum și-a dorit majoritatea PSD din Consiliul Local și… defrișările continuă”, a arătat dr. Tiberiu Irimia. Din păcate, unica inițiativă cetățenească de forță din Pitești a fost blocată de majoritatea nefastă a PSD din Consiliul Local.
Dedicat pasiunii sale, medicina, dr. Tiberiu Irimia a pus bazele celui mai modern centru de dializă renală din județ, pe care l-a înființat în urmă cu câteva luni în Pitești. Cel care a adus conceptul de spital privat în Argeș vrea mai mult pentru concetățenii săi. “Sunt doctorul Tiberiu Irimia și vă garantez că pacientul va fi poziționat în centrul sistemului de sănătate din România și voi susține construirea unui spital municipal nou în Pitești!”

Realizat de Asociaţia Jurnalul de Argeş la comanda PNL Argeş, CMF: 11200025

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii