Web Analytics
scris miercuri, 18.08.2021

Profesioniștii din Primăria Câmpulung au înlocuit-o pe Lasconi cu Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu se implică în organizarea Trofeului Câmpulung 500 la automobilism! Adică, după ce a apelat la stafurile city-managerului de la Sinaia, primărița Elena Lasconi primește porție de experiență și de la edilul Craiovei. Sau așa părea atunci când în conținutul unui proiect de hotărâre care va ajunge vineri în Consiliul Local Câmpulung a apărut un articol în care se spunea, citez, ”Se mandatează primarul municipiului Craiova să semneze contractul de asociere” dintre municipiul Câmpulung și Federația de Automobilism Sportiv! A fost o eroare sesizată rapid și îndreptată, dar eventuala ignorare a acesteia ar fi dus la anularea hotărârii.

Profesioniștii din Primăria Câmpulung au înlocuit-o pe Lasconi cu Olguța Vasilescu

Citește și Organigrama lui Lasconi, din nou ciobită în instanță

Asocierea se va face în vederea desfășurării în septembrie a unei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă, sub denumirea Trofeul Câmpulung 500, eveniment inclus în seria de manifestări dedicate aniversării Scrisorii lui Neacșu. (Cătălin I. Butoiu)

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită