Web Analytics

Produsele esențiale de machiaj de care are nevoie orice femeie

de | 20.11.2020 17:12 | Actualitate

Când te-ai uitat ultima oară în trusa de machiaj pentru a face un inventar și a afla dacă ai toate produsele esențiale pentru un machiaj perfect de la cap la coadă? Dacă nu ai făcut asta pănă acum, acum este momentul.
De fapt, s-ar putea să fie câteva produse pe care nu le ai în trusa de machiaj și de care să ai de fapt nevoie. Dacă ai o serie de produse de bază pentru machiaj, este mult mai ușor să adaugi alte produse complementare sau la modă în colecția ta.
Iată care sunt produsele de machiaj care nu ar trebui să îți lipsească din trusa de machiaj:

1. Primer

Primerul este un pas vital în rutina de machiaj a oricărei femei. Efectele exacte ale unui primer asupra pielii și a machiajului pot varia, dar, în general, scopul lui principal este de a menține pielea netedă, iar machiajul să arate proaspăt toată ziua.

2. Fond de ten

Fondul de ten este probabil cea mai dificilă parte a rutinei de machiaj, întrucât nu trebuie doar să iei în considerare tipul de acoperire pe care îl dorești (adică pur / natural, mediu sau plin), ci și tipul de piele și subtonurile tale.
Dacă ești nouă în ale fondului de ten sau nu ești sigură ce tip / nuanță este potrivită pentru tine, îți recomandăm să mergi la cel mai apropiat magazin specializat și să ceri unui specialist să te ajute să alegi unul care să se potrivească tenului tău și nevoilor tale de acoperire.

3. Corector

Dacă ai acnee, cearcăne sau orice fel de decolorare, corectorul este un must-have.

4. Blush

Blush-ul poate avea un efect uriaș asupra aspectului tău general. Acesta este necesar mai ales dacă folosești un fond de ten cu o acoperire mai opacă, care uneori îți poate lăsa tenul fad.
Blush vine în formă de pulbere, gel și cremă, pudra fiind cea mai populară.

5. Spray sau pulbere de fixare

Spray-ul sau pulberea de fixare au rolul de a menține machiajul pe loc toată ziua. Dacă vrei ca machiajul tău să dureze, nu trece peste acest produs!

6. Fard de pleoapeFardul de ochi este produsul esențial de machiaj pentru ochi, care vine în extrem de

multe culori și finisaje și poate fi folosit în atât de multe moduri diferite!

7. Rimel

Rimelul are un mod magic de a-ți contura privirea și vine în nenumărate formule diferite care îți alungesc, îngroșează și ondulează genele.

8. Eyeliner

Eyelinerul, ca și rimelul, poate adăuga și ceva suplimentar pentru a face cu adevărat aspectul ochiului să fie de impact.
Există nenumărate modalități de a aplica eyelinerul, dar modul cel mai uzual este să trasezi pur și simplu o linie subțire la linia genelor și să o înaripezi doar cu o atingere dincolo de ochi.

9. Produse pentru sprâncene

De obicei sprâncenele arată bine și natural, dar dacă vrei să le faci mai frumoase există o mulțime de produse diferite pentru sprâncene pentru a le face să iasă în evidență. Produsele pentru sprâncene sunt disponibile în diverse formulări, inclusiv creion, pudră, rimel, ceară și gel.

10. Luciu de buze

Luciul de buze a fost popular la începutul și mijlocul anilor 2000 și ulterior a ieșit din scenă, dar recent și-a recăpătat popularitatea.
Folosește luciu de buze atunci când te grăbești, nu ai acces la o oglindă sau când restul aspectului este mai dramatic și solicită buze mai subtile. Este bine sa nu iti lipseasca din trusa de zi cu zi!

11. Ruj

Nu poți nega faptul că rujul are un impact major oricând: indiferent dacă alegi o formulă lichidă sau solidă, un finisaj lucios, satinat sau mat, cu siguranță există un ruj care să răspundă nevoilor tale!
Începe cu o culoare care se apropie de nuanța naturală a buzelor, deoarece aceasta este cea mai ușor de pus și de purtat.
Odată ce ți-a ieșit acest lucru, este o idee bună să găsești un roșu clasic, pe care să îl poți purta oriunde sau chiar pentru ocazii speciale.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii