Produsele cosmetice și de igienă – următoarele pe lista scumpirilor

de | 14.02.2022 08:51 | Actualitate, Economie, Home

Valul de scumpiri a ajuns şi la produsele cosmetice şi de igienă. De la detergenţi până la şampon, totul ne va costa mai mult. Iar asta creşte şi tarifele din saloanele de înfrumuseţare sau spălătorii.

Citește și: Bărbat reținut de polițiști pentru agresiune

Tăvălugul scumpirilor nu se oprește aici, anunță specialiștii

Adrian Benţa – economist: Au crescut cheltuielile cu transportul sau cu importul acelor produse, a crescut cheltuiala cu manopera pentru acele produse şi toate aceste produse de igienă urmează trendul pieţei, preţuri în creştere. La întrebare “Cât va mai ţine?”, răspunsul este pe termen nelimitat pentru că suntem într-o zonă de spirală inflaţionistă. 

Iar în faţa şirului nesfârşit de scumpiri, oamenii încep să aleagă la ce renunţă prima dată. Fie taie de pe lista cumpărăturilor produsele de igienă, fie le aleg pe cele mai ieftine și de o calitate îndoielnică. O altă variantă tot mai des întâlnită este cea a produselor realizate în casă, la care apelează cei care fie vor să facă economii în bugetul familiei, fie preferă să aleagă singuri ingrediente cât mai naturale. 

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: igiena,magazin,preturi,procente,scumpiri

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole