Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Produse de la Rezervele de Stat au ajuns în Argeș, la 179 de copii!

Miercuri, 20 martie, au ajuns în Argeș mai multe bunurile primite, prin hotărâre de Guvern, de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului de la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse.

Produse de la Rezervele de Stat au ajuns în Argeș, la 179 de copii!

Citește și: Ion Mînzînă: „În toamnă este gata tronsonul IV al Drumului Expres Piteşti – Craiova!”

Potrivit Biroului de presă al CJ Argeș, este vorba despre produse în valoare totală de 332.000 lei de care vor beneficia 179 de copii din centrele rezidențiale DGASPC și de la un ONG. Aceste ajutoare au venit prin intermediul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat – Sucursala Curtea de Argeș.

Prin Hotărârea nr. 12 din 2024, Guvernul a stabilit ca unele dintre produsele din Rezervele de Stat să fie distribuite către copiii din centrele de plasament. Iată, astăzi avem această acțiune prin care se distribuie pentru copiii din centrele de plasament din județul Argeș saltele, paturi, fețe de perne și perne, pături, saci de dormit, treninguri și tricouri pentru 179 de copii din centrele de plasament, plus copiii dintr-un ONG din Argeș.

Pe această cale vreau să mulțumesc președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, precum și preşedintelui Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Georgian Pop, pentru sprijinul pe care îl acordă acestor copii și, nu în ultimul rând, ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, prin grija cărora aceste produse au ajuns și la copiii din județul Argeș”, a transmis Tatiana Eftime, director general DGAPSC Argeș, conform sursei citate.

Alături de Consiliul Județean, cu sprijinul Administrației Rezervelor de Stat, al domnului președinte, cât și al doamnei ministru Natalia Intotero, sperăm ca și de această dată să oferim un plus de bucurie și de confort. Colaborarea a fost foarte frumoasă cu județul Argeș. Ca de fiecare dată, sperăm să venim în sprijinul județului Argeș și tuturor județelor din țară” – a spus, la rându-i, Claudia Ștefan, director la Administrația Națională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Curtea de Argeș.

Astfel, sacii de dormit, paturile, saltele, păturile, cearceafurile, pernele și fețele de pernă vor ajunge la copiii de la  Complexul de Tip Familial „Casa Noastră”- Piteşti, Casa de Tip Familial din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilităţi Câmpulung, Centrul de Tip Rezidenţial din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung, Complexul de Tip Familial  „Dumbrava Minunată”- Piteşti, Centrul de Tip Rezidenţial pentru Copii cu Dizabilităţi din cadrul Complexului de Servicii pentru Copii cu Dizabilităţi Costeşti, Complexul de Tip Familial Valea Mare, Casa de Tip Familial- Câmpulung, Centrul de Tip Familial Găvana- Piteşti, Centrul Maternal din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Câmpulung, Casa de Tip Familial „Sfântul Andrei” – Valea Mare, Centrul de Evaluare şi Primire în Regim de Urgenţă Piteşti și Asociaţia Reaching Out – Centru social de tip rezidenţial cu cazare pentru copii- victimele traficului de persoane. Au fost alocate și 120 de treninguri și 120 de tricouri, precum și cinci corturi – se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *