Web Analytics
scris vineri, 16.02.2024

Produse argeșene oferite de premierul Marcel Ciolacu Sanctității Sale, Papa Francisc

Premierul României, Marcel Ciolacu, a început miercuri, 14 februarie, o vizită de lucru de două zile în Italia. Șeful Guvernului este însoțit de mai mulți miniștri. Pe agenda șefului Guvernului se află o întâlnire cu premierul Italiei, Georgia Meloni, dar și o audienţă la Papa Francisc, la Vatican. Ciolacu și ceilalți reprezentanți ai României au pregătit câteva cadouri pentru gazdele lor. Printre acestea și câteva produse argeșene.

Produse argeșene oferite de premierul Marcel Ciolacu Sanctității Sale, Papa Francisc

Citește și: Primul campion olimpic din istoria kaiacului românesc are nevoie de sânge


Pentru Papa Francisc, delegația română a pregătit un tablou semnat de Marian Furtună, realizat în amitirea vizitei în România a Suveranului Pontif, cu beatificarea celor șapte episcopi martiri greco-catolici care au murit în închisorile comuniste. De asemenea, Pietro Parolin, secretarul de stat al Sfântului Scaun, va primi o monedă emisă recent de Banca Națională a României cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la nașterea Monseniorului Vladimir Ghica.
În afară de aceste cadouri personalizate, Marcel Ciolacu și ceilalți reprezentanți ai României le vor mai oferi italienilor miere, magiun de Topoloveni și cătină.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *