Procurorul Daniel Constantin – rămâne încă 6 luni la DNA Pitești

de | 1.07.2020 14:41 | Actualitate

Procurorul Daniel Constantin și-a prelungit delegarea la DNA-Pitești, pentru alte 6 luni, începând cu data de 15 iulie a.c. 

Hotărârea a fost luată ieri în cadrul Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care i-a reînnoit astfel delegarea procurorului Daniel Constantin, venit la DNA-Pitești, tot prin delegare pe șase luni, la începutul anului în curs, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, din județul Vâlcea, unde a deținut chiar funcția de prim procuror, până în anul 2018.

Astfel, la acest moment DNA-Pitești are la dispoziție doi procurori din totalul de patru prevăzut în schema de execuție, ambii veniți cu delegare la Pitești, pe câte 6 luni, iar Serviciul Teritorial Pitești este condus în continuare de Simona Ștefania Constantinescu,, numită procuror-șef pe o perioadă de trei ani pe 30 ianuarie, renunțându-se astfel la perioada de interimat.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: arges,delegare,dna,parchet,piteșt,procurori,simona

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...