Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Procuror din Sibiu, acuzat că a condus băut şi a lovit două autoturisme, iar poliţiştii nu l-ar fi testat

Un fost procuror de la DNA Bucureşti, în prezent procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu este protaganonist al unui scandal de proporţii. Magistratul a fost înregistrat în timp ce recunoaşte că a condus băut, a lovit două maşini, iar poliţiştii de la rutieră l-ar fi „iertat” şi nu l-ar fi pus să sufle în aparatul etilostest, conform observatornews.ro.

Procuror din Sibiu, acuzat că a condus băut şi a lovit două autoturisme, iar poliţiştii nu l-ar fi testat

Citește și: Update. Tribunalul Argeș și-a sistat vineri activitatea din cauza riscului toxic


Procurorul nu ar fi la prima abatere. El a mai fost implicat în urmă cu şase ani într-un accident care a avut loc în Capitală. Şi atunci ar fi fost băut şi ar fi plecat din spital, fără să anunţe pe nimeni, pentru a evita recoltarea de probe biologice.
Fostul magistrat al Direcției Naționale Anticorupție, actual magistrat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, recunoaște că a băut o bere în ziua respectivă. Spune că nu a fost testat a doua zi după incident, ci chiar în ziua accidentului și, mai mult decât atât, susține că a solicitat încheierea actelor a doua zi pentru că avea o programare la medic. Potrivit fostului polițist Marian Răduinea, procurorul era băut, a lovit două autoturisme și nu a fost testat cu aparatul etilotest la intervenția autorităților. Conducerea Inspectoraului Poliției Județene Sibiu a deschis o anchetă internă care privește modul în care polițiștii rutieri au gestionat acest eveniment.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *