Web Analytics

Probleme în ridicarea hotelului de gheață de la Bâlea Lac. Primii invitați sunt așteptați în 2-3 zile

de | 19.12.2022 08:48 | Actualitate, Home

Reprezentanții Hotelului de Gheață spun că au probleme la ridicarea acestuia. Au parte de materie primă din lacul înghețat, însă zăpada se lasă așteptată la cota 2000. Mai mult, anul acesta au fost înregistrate fluctuații mari de temperaturi așa cum nu au mai fost înregistrate până acum: de la minus 16 la 0 grade în doar 24 de ore, conform G4media.ro. Primii invitați sunt așteptați peste 2-3 zile în cele opt camere de oaspeți.

Citește și: Accident cu trei mașini pe Autostrada București-Pitești. Două femei au fost rănite

Restaurantul de gheață este compus din două igluuri și un bar realizate din gheața lacului Bâlea în cadrul complexului Hotelul de Gheață, construit manual în preajma sărbătorilor de iarnă de 16 ani. Tema aleasă pentru acest an se numește „Europa”. Așadar, sunt în curs de pregătire mobilierul, instalația electrică, un iglu al restaurantului și barul care va avea coloane de gheață reprezentând turnurile Eiffel, Big Ben și cel al Televiziunii din Berlin.

Citește și: De la 1 ianuarie se scumpeşte apa la Piteşti

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac ocupă locul opt într-un clasament internațional al destinațiilor de iarnă, alături de alte atracții din Italia, Suedia, Austria, Franţa şi chiar Statele Unite ale Americii.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *