Web Analytics

Pro România a cumpărat cu bani din subvenţia de la stat un bolid de lux. Ponta, „autorul moral” al achiziţiei

de | 2.07.2021 22:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Partidul condus de Victor Ponta a rămas cu datorii după campania de la parlamentare, iar creditorii vor să execute bunurile Pro România. Partidul a plătit, într-un singur an, pentru trei maşini între 300.000-350.000 de euro, informează Europa Liberă.

Citește și: STENOGRAME. Cum încercau să intervină doi liberali cu influență pe lângă ministrul Drulă ca să le țină oamenii în funcții: ”Domnule ministru, fac ce vrei tu!”

Potrivit sursei citate, dacă Liviu Dragnea închiria avioane iar trezorierul PSD încerca să cumpere vile şi maşini de lux, Pro România se poate lăuda că a cumpărat, din banii primiţi ca subvenţie de la stat, o maşină marca Tesla, cea mai scumpă maşină înregistrată oficial de un partid. Achiziţia a respectat legea, iar totul a fost declarat la Autoritatea Electorală Permanentă. Banii primiţi de Pro România ca subvenţie în 2020 au apărut însă ca o măsură excepţională şi nu ca o regulă.

Citește și: Atenție! O viziune pe termen lung pentru zonele rurale din Uniunea Europeană

Pentru ca Pro România să voteze bugetul pe 2020, Guvernul Orban ar fi acceptat ca partidul condus de Victor Ponta să beneficieze de subvenţie, cu toate că acest lucru nu ar fi fost posibil, deoarece partidul nu a participat la alegerile din 2016, dar s-a făcut o excepţie de la legea finanţării partidelor politice. Pro România a încasat datorită amendamentului 12.3 milioane de lei în 2020.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.com, parte a platformei Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii