Web Analytics

ÎPS Calinic şi fostul principe Nicolae au vizitat Serviciul Salvamont Gorj

de | 16.04.2021 10:03 | Actualitate, Politica si Administratie

În cursul zilei de ieri, salvatorii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au avut onoarea să primească vizita a doi mari iubitori ai muntelui și mari admiratori ai activității Salvamont. Este vorba despre ÎPS Calinic Argeșeanul, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, părintele spiritual al Salvamont România și fostul principe Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai. Amintim că, pe cei doi îi leagă o relaţie strânsă de prietenie.

 

 

CITEŞTE ŞI: Producătorii locali şi proprietarii de pensiuni agroturistice, întâlnire cu reprezentanţii DSVSA Argeş

 

 

 

Arhiepiscopul Calinic a fost cel a oficiat la Sinaia cununia religioasă a Principelui Nicolae cu Alina Binder. Totodată, ÎPS Calinic a oficiat la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş botezul fetiţei celor doi soţi.

Salvamontiștii gorjeni au avut ocazia să își prezinte zona de activitate, modul de organizare, echipamentele de lucru și de intervenție, precum și rezultatele deosebite obținute în activitate.
„Am avut plăcerea sa fac o vizită la Salvamont Târgu Jiu alături de ÎPS Calinic, Părinte Spiritual al Salvamontului”, a postat Nicolae al României pe pagina sa de socializare, având aproape 89.000 de internauţi care îl urmăresc.

Serviciul Salvamont al Consiliului Județean Gorj este recunoscut şi apreciat la nivel naţional pentru modul deosebit de organizare și rezultatele activității specifice, dar și prin implicarea în acțiuni în folosul comunității.

Antoniu Neguţ

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii