Web Analytics
scris miercuri, 27.06.2018

Prinși în timp ce transportau lemne fără acte de proveniență

lemne

Prinși în timp ce transportau lemne fără acte de proveniență

În urma unei acțiuni obișnuite de verificare a condițiilor de transport, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rutieră Valea Mare- Pravăț, Ștefănești, Leordeni și Călinești au depistat 7 persoane care transportau material lemnos fără documente legale de proveniență. Cele 7 persoane au vârste cuprinse între 19 și 42 de ani și au fost depistate în mai multe comune din județul Argeș. În total, aproape 5 m. c. de material lemnos a fost confiscat și predat ocoalelor silvice de pe raza săvârșirii abaterilor.

Cantitatea nu mi se pare extraordinară, dar e important de subliniat faptul că astfel de acțiuni sunt activități curente, care se desfășoară des. Noi nu mediatizăm datorită faptului că, de regulă, se prind 2-3 căruțe, o mașină, două și nu sunt cantități foarte mari. Majoritatea sunt contravenții. Astfel de activități au un caracter permanent”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul șef adjunct Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Arges,

Lemnele erau transportate cu atelaje și autoutilitare. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 17 000 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită