Web Analytics

Prinși de polițiști în timp ce tăiau arbori ilegal în localitatea Valea Mare Pravăț

de | 16.10.2017 08:12 | Actualitate

prinsi taieriPolițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și Serviciului Rutier Argeș, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș și reprezentanți ai Ocoalelor Silvice Câmpulung și Păpușa Rucăr, au desfășurat o acțiune în zona localităților Lerești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Bughea de Jos și Bughea de Sus, pe linia respectării prevederilor legale referitoare la transportul și exploatarea materialului lemnos.

 

Cu această ocazie au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 70.550 de lei, au fost confiscate 4 atelaje și două motoferăstraie și cantitatea totală de 14,807 m.c. material lemnos.

Totodată, în punctul Pârâul Văii Mari, au fost depistați T.C.S., de 51 de ani, T.I.S., de 30 de ani și G.R.F., de 29 de ani, toți din localitatea Valea Mare Pravăț, în timp ce tăiau ilegal doi arbori esență anin, cu un volum total de 4,405 m.c. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 107 din Legea 46/2008.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii