Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

Prinși cu lemne fără acte, doi musceleni sunt buni de plată!

Aproape că nu e zi în care să nu consemnăm ilegalități în domeniul silvic în Argeș! Cele mai multe sunt furturile de lemne. Marți, 20 decembrie, de exemplu, polițiștii din Rucăr au depistat un bărbat de 44 de ani, din Stoenești, care transporta 0,5 metri cubi de material lemnos (fag), cu un atelaj hipo, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau acte de însoțire a transportului respectiv.

Prinși cu lemne fără acte, doi musceleni sunt buni de plată!

Prin urmare, cel în cauză a fost amendat cu 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Câmpulung.

Citește și: Trei ani de închisoare pentru un argeșean prins băut la volan!

În aceeași zi, însă, polițiștii din Rucărau mai surprins un bărbat de 50 de ani, din Stoenești, care transporta material lemnos, cu o autoutilitară, constatatând și faptul că fotografiile încărcate în aplicația SUMAL erau neclare, astfel încât nu se putea distinge încărcătura. Ca urmare a celor constatate, împricinatul a fost și el sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei – ne informează biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită