Web Analytics

Prins în flagrant de polițiștii din Mioveni

de | 6.07.2018 08:29 | Actualitate

mio flagrantÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în seara zilei de 5 iulie a.c., polițiștii Poliţiei Oraşului Mioveni au prins în flagrant delict pe H.V., de 34 de ani, din Vulturești, care încerca să pătrundă prin efracție într-un autoturism parcat pe raza orașului Mioveni.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în aceeași seară, bărbatul ar mai fi pătruns prin efracție în alt autoturism parcat pe raza Orașului Mioveni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 228 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii