Web Analytics
scris vineri, 31.03.2023

Prins de procurorii DIICOT cu droguri de 60.000 de euro ascunse în frigider

Captură uriașă de droguri de mare risc în Capitală. Un inginer IT care vindea droguri în cluburile din București și tinerilor din oraș a fost reținut de procurorii DIICOT. O parte din substanțele psihoactive au fost găsite în frigiderul inculpatului.

Prins de procurorii DIICOT cu droguri de 60.000 de euro ascunse în frigider

Citește și: Fals medic stomatolog, reținut de poliție

Potrivit Realitatea Plus, este vorba de 3 kg de droguri care ajungeau, cu precădere în cluburile din Centrul Vechi și cele din nordul Bucureștiului, dar sunt suspiciuni că ar putea exista legături și cu rețelele de elevi care distribuiau stupfiante în școli de top din Capitală.  Inginerul IT în locuința căruia au fost descoperite o parte din drogurile de mare risc a a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Poliția de Frontieră a depistat 1.200 de pistoale letale, într-un camion al unui ucrainean, ce urma să intre în România 

”În perioada ianuarie-martie 2023, inculpatul a deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri mare risc, parte din aceasta fiind comercializată în cluburi din București și consumatorilor, în special tineri, tot din municipiu. În urma percheziției domiciliare efectuată la data de 30.03.2023, în București la locuința inculpatului, au fost identificate și ridicate cantitățile de peste 1,1 kilograme ketamină, un kilogram de amfetamină (disimulată în congelatorul frigiderului), 80 de grame cocaină, circa 300 de comprimate ecstasy , o cantitate importantă de substanță psihoactivă sub formă de cristale, precum și mai multe timbre impregnate cu LSD, toate cu o valoare de piață de peste 60.000 de euro. De asemenea, au fost identificate și ridicate sumele de 61.600 lei, 300 euro și 100 USD, cu privire la care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător existând suspiciunea rezonabilă ca provin din traficul de droguri”, se precizează într-un comunicat DIICOT.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită