Web Analytics

Primul solist AC/DC, la Piteşti: „Argeşul are peisaje superbe”

de | 2.08.2018 15:00 | Cultură

Între 10 și 12 august, la Corbi va avea loc prima ediție a festivalului rock Stonebird, în cadrul căruia vor concerta artiști celebri din țară și străinătate. Vedetele festivalului Stonebird de la Corbi vor fi Dave Evans, primul solist al faimoasei trupe AC/DC, și bateristul american Mike Terrana. Cu o săptămână și jumătate înainte de festival, Dave Evans a dorit să vadă zona unde va concerta și a stat la Corbi timp de câteva ore, alături de doi dintre organizatorii Stonebird – Mihai Capet și Daniel Ignat – solistul trupei The Rock. În ziua în care a mers la Corbi, Dave Evans a făcut și un scurt popas la Pitești. Prilej cu care a stat de vorbă cu Jurnalul de Argeș.

”Am văzut deja o bună parte din România și mi-a plăcut mult, voi merge și la mare în perioada următoare. Am fost încântat când am aflat de festivalul Stonebird, un festival rock organizat într-o zonă minunată la Corbi, cu peisaje superbe și oameni încântători și locuri pline de istorie și farmec. Argeșul, județul dumneavoastră, are peisaje încântătoare. Comuna Corbi mă duce cu gândul la acea Românie autentică și unică pe care îmi place să o văd. De abia aștept să cânt la Corbi și să vizitez pe îndelete această zonă magică”, ne-a declarat Dave Evans.
Tot Dave Evans mai spune că apreciază foarte mult trupa The Rock, considerată cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa și al cărei solist – Daniel Ignat – este originar chiar din Câmpulung Muscel: „Cei de la The Rock sunt foarte profesioniști, fac niște concerte superbe și electrizante, au o mare pasiune pentru muzică și sunt niște oameni de nota 10”.
Printre cei care vor susţine concerte în cadrul festivalului Stonebird, programat în perioada 10-12 august 2018, sunt nume de top precum trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea. Va concerta, bineînțeles, şi The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.
Stonebird este cel mai mare festival rock organizat în mediul rural în România.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole