Web Analytics

Primul planetariu presostatic mobil din România ajunge și în Pitești

de | 18.05.2022 10:17 | Actualitate

Primul planetariu presostatic mobil din România ajunge, în premieră, și în Pitești.

În perioada 19 – 22 mai 2022, copiii se vor putea bucura, în Pitești, de o lecție educativă inedită despre spațiul stelar – „Kids in Space”.

Citește și:Ministerul Dezvoltării: Peste 500 milioane de euro, accesaţi în prima oră de la lansarea apelurilor de proiecte pentru Fondul Local din PNRR

Primul planetariu presostatic mobil din România, Visionarium Theater, cu o capacitate de 36 de persoane / spectacol. Visionarium – Digital 360 Theater va fi amplasat în Piața Primăriei și va avea program în intervalul orar 09:00 – 21:30, de joi, 19 mai 2022, până duminică, 22 mai 2022.

„Grupurile școlare vor avea acces prioritar, în baza rezervărilor făcute în prealabil. Animațiile, grafica și proiecțiile sunt realizate pe cupolă, un ecran unic de 180 grade, și vor aduce în prim plan planetele, universul, lansarea navetelor spațiale de la NASA, teme din filme celebre, create pentru această ocazie.

Conținutul educativ al proiecțiilor este recomandat pentru toate vârstele, adulți și copii.Proiecțiile au o durată de 15 minute, cu pauză de ieșire/intrare, putând rula zilnic, ori de câte ori este nevoie, până la ultimul spectator. Biletele se pot achiziționa pe : https://robilete.ro”, transmite municipalitatea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *