Web Analytics

Primul concert cu public al anului, la Filarmonica Pitești

de | 13.01.2021 10:12 | Cultură, Actualitate

Joi, 14 ianuarie, de la ora 19:00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, Filarmonica Pitești organizează primul concert simfonic din acest an. Concertul se va desfășura cu spectatori, având acces doar 30% din public, conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești.

Evenimentul poate fi urmărit și on-line, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești:  https://www.facebook.com/pitestifilarmonica.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, vor evolua violoncelista Aida Popa, soliștii Denisa Dumitrache și Alex Pîrvu, pianista Inya Cutova, violonista Larisa Nicolae și naistul Flavius Ilie, cu toții elevi sau studenți din Pitești sau din țară.

CITEȘTE ȘI…CALENDAR CREŞTIN-ORTODOX 2021 – 12 ianuarie. Sfânta Muceniţă Tatiana

În program: P. I. Ceaikovski – „Nocturnă pentru violoncel și orchestră”, W. A. Mozart – „Concert pentru pian și orchestră nr. 12 în La major”, Frank Sinatra – ”My way”, Manuel de Falla – „Dans spaniol”, *** – „Mărie și Mărioară”, *** – „Măi, bădiță, de pe grui” și Gh. Zamfir – „Dansul pădurii”. Orchestrațiile aparțin lui Gheorghe Zamfir, Mădălin Sandu și Silviu Deaconescu.

Biletele se pun în vânzare luni, 11 ianuarie a.c, la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul unui bilet fiind 30 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente fiecărei categorii.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii