Web Analytics

Primii plecați de la echipa FC Argeș sunt mijlocașii Gabriel Deac și Andrei Blejdea

de | 30.12.2020 12:04 | Actualitate, Sport

 

După o vacanță de o săptămână, FC Argeș a început marți după-amiază pregătirea pentru returul campionatului cu un obiectiv clar, evitarea retrogradării. Antrenamentul de ieri al echipei a fost condus de Andrei Prepeliță, cel care în ultimele trei etape ale turului de campionat a îndeplinit funcția de antrenor-jucător.

Ședința de pregătire a fost una de reacomodare la efort urmând ca în zilele următoare intensitatea acestora să crească treptat. Acest prim antrenament a fost efectuat în efectiv redus, unii dintre jucători confruntându-se cu probleme medicale, iar alții urmând să se alăture lotului în următoarele zile.

Oficialii grupării din Trivale sunt în negocieri cu mai mulți jucători valoroși pentru a întări lotul pe posturile deficitare, dar și cu fotbaliștii care nu au dat satisfacție în turul campionatului, pentru rezilierea contractelor.

 

Citește și 30 Decembrie 1947 – abolirea monarhiei în România

 

Primii plecați de la echipa alb-violetă sunt mijlocașii Gabriel Deac și Andrei Blejdea. Despărțirea dintre cele două părți s-a produs pe cale amiabilă, neexistând probleme de ordin financiar. Staff-ul tehnic al echipei a stabilit și programul de pregătire până la reluarea campionatului.

Piteștenii se vor antrena până pe 31 decembrie pe plan local, urmând ca apoi să aibă două zile libere. Pe 3 ianuarie, FC Argeș va pleca în cantonament la baza de pregătire a FRF de la Mogoșoaia, urmând ca pe 13 ianuarie să plece în Moldova pentru partida cu FC Botoșani, din prima etapă a returului, meci programat pe 14 ianuarie. Returul se anunță unul de foc pentru FC Argeș, care a terminat prima parte a sezonului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, adunate în 15 etape.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii